Vergaderarrangementen Valkenburg

Vergaderlocatie valkenburg Limburg maastricht

Tel: +31 (0)43 601 35 80
E-mail: info@stationnerie.nl

Opzoek naar een geschikte vergaderlocatie?

Wilt u binnenkort met uw collega’s vergaderen, maar bent u nog opzoek naar een geschikte locatie voor uw vergadering? Zoek dan niet verder maar neem snel contact op met Hotel & Restaurant Tummers. Tijdens uw vergadering kunt u genieten van een van onze luxe vergaderingsarrangementen. Hotel & Restaurant Tummers biedt tijdens vergaderingen plaats voor 40 personen. Ons hotel bevind zich tegenover het station van Valkenburg, hierdoor kunt u ons eenvoudig met het openbaar vervoer bereiken. Komt u met uw eigen vervoer? U kunt dan gebruik maken van een twintig tal gratis parkeerplaatsen van Hotel & Restaurant Tummers. Kiest u ervoor om te overnachten na afloop van uw vergadering? Dan kunt u gebruik maken van onze inpandige parkeerplaats. Als u kiest voor een van onze vergaderarrangementen in Valkenburg dan zal onze professionele staf u optimaal bijstaan naar het realiseren van al uw wensen. Om in alle comfort te kunnen vergaderen beschikt onze vergaderruimte over een airo systeem, ook bieden wij u genoeg stroompunten aan.

Kies voor een van onze luxe vergaderarrangementen in Valkenburg

Wilt u tijdens uw vergadering genieten van een lekker hapje en drankje? Kies dan voor een van onze uitgebreide vergaderarrangementen in Valkenburg. Voor de schappelijke prijs van € 22,50,- bent u tijdens uw vergadering voorzien van onbeperkt koffie, thee en mineraalwater, u hebt 8 uur toegang tot onze vergaderuimte en u heeft een beamer en WIFI verbinden tot uw beschikking. Kiest u ervoor om na afloop van uw vergadering te blijven overnachten?  In dit geval kunt u dit arrangement voor maar € 17,50,- bestellen. Ook kunt u ervoor kiezen om uw arrangement geheel op maat te bestellen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Neem dan snel contact op met Hotel & Restaurant Tummers en informeer naar de mogelijkheden.

 

Interesse in een van onze vergaderarrangementen in Valkenburg?

U kunt eenvoudig een berichtje achter laten op deze pagina, wij zullen u dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Ons adres is: stationsstraat 21 6301 EZ in Valkenburg aan de Geul. Graag tot ziens bij Hotel & Restaurant Tummers!

Bel Mij Terug

Vult u gerust dit formulier in en wij bellen u vrijblijvend terug.

Een moment geduld aub.