Vergaderarrangementen Maastricht

Vergaderlocatie valkenburg Limburg maastricht

Tel: +31 (0)43 601 35 80
E-mail: info@stationnerie.nl

Een luxe vergaderlocatie tegen een aantrekkelijke prijs

Wilt u binnenkort een zakelijk bespreking organiseren maar bent u nog opzoek naar een geschikte vergaderlocatie? Zoek dan niet verder! Hotel & Restaurant Tummers beschikt over een luxe vergaderruimte. Ook bieden wij u de optie om de kiezen voor een uitgebreid vergaderarrangement. Onze vergaderruimte biedt plaats voor 40 personen. Onze vergaderlocatie is eenvoudig te bereiken. Hotel & Restaurant Tummers bevind zich tegenover het station van Valkenburg, hierdoor kunt u ons gemakkelijk bereiken als u met het openbaar vervoer komt. Komt u met uw eigen vervoer? U kunt dan gebruik maken van onze gratis parkeervoorzieningen. Ook beschikken wij over een overdekte parkeerplaats, hier kunt u gebruik van maken als u ervoor kiest om bij ons te overnachten. Kiest u voor een van onze vergaderarrangementen in Maastricht, dan zal onze professionele staf u optimaal bijstaan om al uw wensen te realiseren. Zij zullen u en uw zakelijk gezelschap voorzien van de nodige drankjes en hapjes.

Vergaderarrangementen in Maastricht boeken

Hotel & Restaurant Tummers biedt u de mogelijkheid om te kiezen voor een compleet vergaderarrangement. Hierin zit o.a. 8 uur toegang tot onze vergaderzaal, onbeperkt koffie,thee en mineraalwater en u krijgt een beamer en snelle WIFI tot uw beschikking. U kunt al een vergaderarrangement in Maastricht boeken voor € 22.50,-. Blijft u overnachten na uw vergadering? Dan kunt u dit vergaderingsarrangement voor   € 17.50,- boeken. Wilt u echter uw arrangement op maat bestellen? Dat kan! U kunt bij ons ten alle tijden uw gehele vergaderarrangement in Maastricht op maat samenstellen. Neem snel contact met ons op en geef uw wensen aan ons door, wij zullen ervoor zorgen dat uw wensen tot in de puntjes worden gerealiseerd. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

 

Heeft u interesse in onze vergaderarrangementen in Maastricht?

Laat dan eenvoudig een berichtje achter op deze pagina wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Ons adres is: stationsstraat 21 6301 EZ in Valkenburg aan de Geul. Graag tot ziens bij Hotel & Restaurant Tummers!

Bel Mij Terug

Vult u gerust dit formulier in en wij bellen u vrijblijvend terug.

Een moment geduld aub.