Vergaderarrangementen Limburg

Vergaderlocatie valkenburg Limburg maastricht

Tel: +31 (0)43 601 35 80
E-mail: info@stationnerie.nl

Vergaderarrangementen in Limburg boeken

Wilt u een vergaderarrangement in Limburg boeken? Hiervoor bent u bij Hotel & Restaurant Tummers aan het juiste adres. Voor maar € 22.50,- per persoon kunt u al vergaderarrangementen in Limburg boeken. Hiermee heeft u 8 uur toegang tot onze vergaderruimte, u bent tijdens uw vergadering voorzien van verse koffie en thee en heeft een hoogwaardige beamer en snelle WIFI tot uw beschikking. Blijft u overnachten na uw vergadering? Dan kunt u dit arrangement voor maar € 17.50,- boeken! Wilt u liever uw vergaderarrangementen in Limburg op maat bestellen? Ook dit is mogelijk! Neem snel contact met ons op en dan zullen wij samen de mogelijkheden bespreken

De perfecte locatie voor al uw zakelijke besprekingen

Om uw zakelijke besprekingen met groot succes te laten verlopen is het natuurlijk handig om te beschikken over een luxe vergaderlocatie. Bij Hotel & Restaurant Tummers bent u hiervoor aan het juiste adres. Onze vergaderruimte biedt plaats voor 40 personen, deze is tevens uitgerust met een airco systeem en voldoende stopcontacten. Ons hotel is gevestigd tegenover het station van Valkenburg, het is hierdoor eenvoudig te bereiken als u met het openbaar vervoer komt. Als u echter met uw eigen vervoer komt dan kunt u gebruik maken van onze parkeerplaatsen. Tevens beschikken wij ober een inpandige parkeerplaats, hiervan kunt u gebruik maken als u tenminste één overnachting boekt. Onze professionele staf is altijd beschikbaar om u te assisteren bij uw wensen. Vanwege zijn perfecte ligging en aantrekkelijke prijzen is Hotel & Restaurant Tummers de geschikte locatie om al uw zakelijke besprekingen in alle comfort en privacy te voeren. Neem snel contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Interesse in een van onze vergaderarrangementen in Limburg?

U kunt eenvoudig een berichtje achter laten op deze pagina, wij zullen u dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Ons adres is: stationsstraat 21 6301 EZ in Valkenburg aan de Geul. Graag tot ziens bij Hotel & Restaurant Tummers!

Bel Mij Terug

Vult u gerust dit formulier in en wij bellen u vrijblijvend terug.

Een moment geduld aub.